Cititoare wireless

(Sunt 33 de produse.)

Cititorul coduri de bare fără fir este un dispozitiv care lucrează pe frecvențe radio (cititoare radio) sau prin Bluetooth. În cazul cititoarelor radio, echipamentele standard includ un receptor radio sau o stație de andocare care funcționează și ca încărcător. Cititoarele Bluetooth pot fi dotate cu un receptor pentru comunicare în această tehnologie sau un modul Bluetooth încorporat. Dispozitivele citesc coduri unidimensionale (1D bar) sau bidimensionale (2D), cum ar fi QR, Aztec.

Filtre active

Cititoarele coduri de bare fără fir îți permit să lucrezi liber, fără a fi deranjat de cabluri. Datorită conectării fără fir, acestea ușurează munca la distanțe mari și mobilitatea. Sunt perfecte pentru utilizare în depozite și hale de producție. Raza de acțiune depinde de tipul de tehnologie wireless. Distingem cititoarele radio care utilizează frecvențe radio și se caracterizează printr-o rază de operare mai lungă. Scanerele de acest tip funcționează după conectarea receptorului USB, inclus în set, la portul computerului.

Cititoarele echipate cu un modul Bluetooth oferă o rază de operare mai scurtă, dar pot fi conectate la orice dispozitiv mobil, cum ar fi tableta sau telefonul, ceea ce extinde o serie de posibilități de utilizare.