Menu

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 816,00 lei - 1.212,00 lei

Categorie: Cititoare wireless

Cititorul de coduri de bare fără fir este un dispozitiv care funcționează pe frecvență radio (cititoare radio) sau prin Bluetooth. În cazul cititoarelor radio, echipamentele standard includ un receptor radio sau o stație de andocare care funcționează și ca încărcător. Cititoarele Bluetooth pot avea un receptor pentru comunicare în această tehnologie sau pot avea un modul Bluetooth încorporat. Dispozitivele pot citi coduri unidimensionale (1D bar) sau bidimensionale (2D), cum ar fi QR, Aztec.

Sunt 22 produse.

Se afiseaza 1-12 din 22 produs(e)

Filtre active

Cititoarele de coduri de bare fără fir vă permit să lucrați liber, fără a deranja cablurile. Datorită gamei wireless, acestea permit lucrul confortabil pe distanțe mari și mobilitatea în mișcare. Perfect pentru utilizare în depozite, depozite și hale de producție. Gama depinde de tipul de tehnologie wireless. Există cititoare radio care utilizează frecvența undelor radio și au o gamă wireless mai mare. Scannerele de acest tip funcționează după conectarea receptorului USB inclus la portul computerului.
Cititoarele echipate cu un modul Bluetooth oferă o autonomie wireless mai mică, dar pot fi conectate la orice dispozitiv mobil, cum ar fi o tabletă sau un telefon, ceea ce extinde o serie de posibilități utilizabile.