Sertare de bani

(Sunt 10 de produse.)

Sertarele de bani sunt dispozitive solide destinate păstrării numerarului acumulat. Își vor îndeplini rolul în sectorul vânzării și al serviciilor, iar capacitatea de a deschide sertarul de la distanță prin folosirea unei comenzi trimise de la casă de marcat asigură o funcționalitate extraordinară și confortul de utilizare.

Filtre active

Sertarele de bani sunt concepute pentru a stoca numerarul și documente importante. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care garantează durabilitate și rezistență. În interior se află compartimente pentru monede și bancnote care îți permit să păstrezi bani în ordine. Unele modele au tăvi detașabile.

Trebuie remarcată capacitatea de a deschide sertarul de la distanță cu o comandă care poate fi programată în casă de marcat. Dispozitivele sunt ideale pentru utilizare în birouri, magazine și oriunde este nevoie să păstrezi valori mobiliare.
Sertarele de bani se caracterizează printr-o structură solidă, comoditatea și simplitatea în utilizare zilnică. Pe partea din față există o deschizătură alungită care face posibil să ascunzi documente importante fără a fi necesar să deschizi sertarul, ceea ce sporește confortul utilizării.