Tastaturi wireless

(Sunt 11 de produse.)

Tastaturile wireless sunt destinate comunicării cu dispozitivele mobile și servesc la introducerea semnelor. Comunicarea wireless este asigurată de modulul Bluetooth încorporat, datorită căruia tastatura poate fi conectată la orice dispozitiv mobil, cum ar fi un laptop, o tabletă sau chiar un telefon mobil. Echipamentele de acest tip sunt perfecte atât pentru muncă de birou, cât și pentru uz domestic.

Filtre active

Tastaturile wireless sunt destinate comunicării cu dispozitivele mobile și servesc la introducerea semnelor. Comunicarea wireless este asigurată de modulul Bluetooth încorporat, datorită căruia tastatura poate fi conectată la orice dispozitiv mobil, cum ar fi un laptop, o tabletă sau chiar un telefon mobil. Echipamentele de acest tip sunt perfecte atât pentru muncă de birou, cât și pentru uz domestic.

Dispozitivele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, ceea ce garantează rezistența și durabilitatea. Comunicarea wireless permite munca liberă fără limite impuse de cablului și sporește libertatea de deplasare a tastaturii, făcând lucrul confortabil și plăcut.

Magazinul nostru oferă tastaturi de diferite dimensiuni și funcții, ceea ce da posibilitatea de a asorta echipamentul la nevoile tale individuale. Vindem tastaturi clasice, pliabile și numerice.