Tastatură wireless Bluetooth, pliabilă, elegantă, gri închis typerCLAW BS110

Referinta: typerCLAW-BS110

|
EAN: 5907614661496

  • Interfețe disponibile: micro USB
  • Greutate [g]: 208 g
  • Capacitatea bateriei [mAh]: 180 mAh seamănă cu o baterie
  • Gama de operare wireless [m]: 10 m
219,00 lei
Preț net: 184.03

Disponibil Poți cumpăra acest produs
Plăți Zen Plătiți mai convenabil cu Zen
Livrare gratuită Livrare gratuită în toată Europa

Descriere

Descoperă minimalismul și comoditatea cu tastatura typerCLAW BS110

Tastatura fără fir typerCLAW BS110 este destinată introducerii confortabile a textului. Perfectă pentru utilizare atât în birou, cât și acasă, iar posibilitatea de a plia și comunicația Bluetooth o fac un dispozitiv mobil compatibil cu un laptop, o tabletă și chiar un celular.

Minimalism și eleganță

Tastatura are o carcasă gri închis și taste negre, rotunjite, ceea ce îi conferă un aspect elegant și modern care influențează estetica împrejurimilor. Tastele cu semne albe oferă lizibilitatea, iar adânciturile profilate garantează lucrul confortabil. Echipamentul se caracterizează printr-o dimensiune minimalistă și compactă, lejeritatea și o formă subțire. Înălțimea după întindere este de mai puțin de 1 cm. 

Realizare solidă și confortul utilizării

Modelul BS110 a fost fabricat din material artificial de înaltă calitate și are o construcție solidă, bine ajustată, ceea ce asigură rezistența. Pe partea inferioară a dispozitivului au fost plasate picioare din cauciuc, datorită cărora echipamentul nu se alunecă în timpul utilizării. Tastele au o construcție cu membrană și permit introducerea silențioasă și precisă a textului, fără a genera zgomot excesiv, ceea ce îmbunătățește semnificativ confortul persoanelor din jur.

Libertate de lucru și mobilitate extraordinară

Modulul Bluetooth încorporat garantează lucrul liber și fără fir, fără cabluri deranjante, cu o rază de operare de până la 10 metri. Împerecherea cu orice dispozitiv mobil, combinată cu posibilitatea de a plia tastatura, face typerCLAW BS110 un echipament ideal compatibil cu tablete, laptopuri și smartphone-uri. Tastatura pliabilă este ușoară de transportat datorită formei sale compacte și unei greutății mice, ceea ce îți permite să o iei și să o utilizezi aproape oriunde.

Eficiență energetică și performanță

Bateria puternică de 180 mAh asigură funcționarea timp de 80 de ore, eliminând necesitatea pauzelor frecvente pentru încărcare și permite economia timpului. Funcțiile avansate de economisire a energiei, care pun tastatura în mod de veghe după 20 de minute de inactivitate, lungesc funcționarea dispozitivului. Încărcarea bateriei durează doar 2 ore și se efectuează cu ajutorul cablului micro USB inclus în set.

Funcționalitatea blocului numeric

Blocul numeric suplimentar din partea dreaptă permite introducerea rapidă și comodă a datelor numerice și poate fi o mare facilitate în muncă pentru persoanele care utilizează programe de calcul și introduc un număr mare de cifre. În plus, tastele funcționale practice permit apelarea rapidă a funcțiilor utile. Datorită comenzilor rapide de la tastatură, sunt posibile, printre altele, reglarea luminozității ecranului, pornirea unor anumite aplicații și gestionarea multimedia.

Setul include:

Tastatură wireless pliabilă, cablu USB pentru încărcare, manual de utilizare a producătorului, manual de utilizare în limba polonă în formă electronică.

Specificație

Interfețe disponibile
micro USB
Greutate [g]
208 g
Capacitatea bateriei [mAh]
180 mAh seamănă cu o baterie
Gama de operare wireless [m]
10 m
Frecvență fără fir
Bluetooth V3.0
Guarante
1 an
Model
typerCLAW BS110
Caracteristici suplimentare
taste funcționale pentru asociere multiplă
Material de executie
ABS
Tip tastatură
membrană
Numărul de chei
81
Dispunerea tastaturii
QWERTY, QWERTZ, AZERTY
Limbi acceptate
poloneză, engleză, franceză, rusă etc.
Sisteme de operare acceptate
Windows, Android, iOS
Timpul de lucru
până la 80 de ore
Timp de așteptare
până la 60 de zile
Timp de incarcare
până la 2 ore
Viața cheie
până la 5 milioane de clicuri
Culoare
gri închis
Dimensiuni tastatură (desfășurată)
357 x 100 x 9 mm
Dimensiunile tastaturii (pliate)
179 x 100 x 19 mm
Comentarii (1)
Nota