Sertare extensibile

(Sunt 7 de produse.)

Sertarele de bani extensibile au o carcasă solidă și picioare din material antiderapant, care îți permite să le așezi oriunde. La plasarea numerarului în interior servește sertarul extensibil cu compartimente dedicate și clipsuri.

Filtre active

Printre sertare de bani, putem găsi sertare extensibile care oferă posibilitatea deschiderii de la distanță prin folosirea unor comenzi care pot fi programate în casă de marcat.
Sertarele de bani extensibile se caracterizează printr-o structură solidă, durabilitate și asigură siguranța numerarului și a documentelor stocate în ele. Compartimentele practice pentru monede și bancnote ajută la menținerea ordinii și transparenței.
Pe partea din față există o deschizătură alungită care face posibil să ascunzi documente importante fără a fi necesar să deschizi sertarul, ceea ce sporește confortul utilizării.
Sertarele de bani facilitează munca, sunt simple, convenabile și ideale pentru birouri, magazine și pretutindeni unde este nevoie de păstrarea sigură a valorilor mobiliare.