Sertare Flip Top

(Contine 1 produs.)

Sertarele de tip flip top au dimensiuni mici și fac posibil plasarea de sus a mijloacelor de plată. Este o soluție convenabilă în locurile în care există o adâncitură dedicată și unde este importantă cea mai bună utilizare a spațiului. Aceste dispozitive, pentru a maximiza confortul și intuitivitatea utilizării, au și capacitatea de a le deschide de la distanță de la casă de marcat.

Filtre active

Sertarele Flip Top, în comparație cu sertarele extensibile, se caracterizează printr-o dimensiune mai mică și o formă alungită, care îți permite să economisești spațiul de lucru și sunt deschise de sus. Această soluție le face ideale pentru instalarea la casă de marcat.
Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care asigură durabilitate și o structură solidă, ceea ce înseamnă că banii și documentele stocate în ele sunt bine securizate. Sertarele sunt echipate cu compartimentele practice care garantează ordinea și confortul.
Dispozitivele pot fi deschise automat cu o comandă programată în casă de marcat. Pe partea din față există o deschizătură alungită care îți permite să ascunzi documente importante fără a fi nevoie să deschizi sertarul, spor confortul și confortul de utilizare.