Cititoare cu fir

(Sunt 26 de produse.)

Cititorul coduri de bare cu fir este echipat cu un cablu USB sau, opțional, un RS232. Oferta noastră cuprinde modele cu suport în set și modele manuale. Cititoarele au un sistem modern de scanare și îți permit să citești coduri unidimensionale sau bidimensionale. Când alegi un model specific, merită să acorzi atenție dacă dispozitivul citește coduri de bare unidimensionale (1D) sau scanează și coduri bidimensionale (2D), cum ar fi, de exemplu, cod QR, AZTEC, DataMatrix etc. Scanerele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care garantează durabilitate și îndeplinesc standardul IP54, iar anumite modele chiar IP65 / IP67.

Filtre active

Cititoarele coduri de bare cu fir sunt gata să funcționeze după conectarea la un dispozitiv țintă cu un cablu dedicat. Garantează o citire rapidă și precisă a codurilor unidimensionale și bidimensionale, în funcție de model, datorită sistemului de scanare construit din componente de înaltă calitate. Printre cititoare cu fir, le distingem pe cele manuale și staționare, iar alegerea lor depinde de profilul afacerii și de nevoile clienților.
Pentru clienții care caută libertate de acțiune, se recomandă cititoare manuale cu fir. Poți alege un dispozitiv cu un suport inclus în set și dotat cu un mod automat, în care codul este citit atunci când se află în raza de acțiune a laserului.
În ceea ce privește cititoarele staționare cu un mod automat, căruia îi datorează confort și eficiență, acestea vor îndeplini rolul lor în tot felul de magazine mici și buticuri, unde mobilitatea scanerului este mai puțin importantă.