Staționare

(Sunt 10 de produse.)

Cititoarele de coduri de bare staționare sunt perfecte pentru locurile în care dimensiunile mici și citirea automată au o mare importanță. Datorită orificiilor de montare dedicate, aceste cititoare pot fi fixate stabil pe orice suprafață. Sistemul de scanare avansat, construit din materiale de înaltă calitate, citește coduri unidimensionale și bidimensionale cu precizie și rapiditate, în funcție de modelul selectat.

Filtre active

Cititoarele staționare cu fir pot fi instalate oriunde, în funcție de nevoile clientului. Dimensiunea lor mică permite economia spațiului de lucru și face ca acestea să fie potrivite pentru orice interior. Garantează citirea rapidă și precisă a codurilor unidimensionale și bidimensionale, în funcție de modelul selectat. Scanerele staționare sunt echipate cu un mod de funcționare automat care îți oferă posibilitatea de a scana coduri fără a apăsa un buton. Scanarea se desfășoară imediat ce codul se află în raza de acțiune a laserului.
Aceste tipuri de dispozitive de scanare sunt perfecte pentru toate felurile de magazine mici și de buticuri în care mobilitatea scanerului nu este foarte importantă.
Cititoarele staționare au un design modern și atractiv, datorită căruia adaugă eleganță și estetică oricărei încăperi.