Tastatură wireless Bluetooth cu suport pentru telefon/tabletă typerCLAW BM110

Referinta: typerCLAW-BM110

|
EAN: 5907614661519

  • Interfețe disponibile: Micro USB
  • Greutate [g]: 617 g
  • Dimensiuni dispozitiv [mm]: 320 x 160 x 18 mm
  • Capacitatea bateriei [mAh]: baterie cu litiu de 180 mAh
199,00 lei
Preț net: 167.23

Disponibil Poți cumpăra acest produs
Plăți Zen Plătiți mai convenabil cu Zen
Livrare gratuită Livrare gratuită în toată Europa

Descriere

Descoperă comoditatea și confortul muncii cu typerCLAW BM110

Tastatura wireless cu membrană typerCLAW BM110 este fabricată din materiale de înaltă calitate, ceea ce o face durabilă și plăcută la atingere. Se caracterizează printr-un aspect modern și un design atractiv, datorită cărora se va potrivi în orice interior, influențând estetica jurului. Dimensiunea compactă și greutatea redusă permit economisirea spațiului de lucru, iar amplasarea bine gândită a tastelor garantează un lucru confortabil. Tastatura este perfectă pentru utilizare atât în birou, cât și acasă.

Facilități pentru cooperare cu telefoane și tablete

Echipamentul este echipat cu o adâncitură specială de 26 cm de lățime de culoare verde, situată deasupra tastelor. Deschiderea servește ca suport și, datorită profilării adecvate, da posibilitatea de a așeza un telefon mobil sau o tabletă în mod sigur și stabil. Acestea face ca tastatura să fie ideală pentru lucrul confortabil cu dispozitive mobile. Pentru a spori confortul utilizării, baza echipamentului are o construcție înclinată care elimină oboseala mâinilor, iar dimensiunea și amplasarea tastelor permite familiarizarea rapidă cu munca pe acest dispozitiv.

Mobilitate și libertate de muncă

Lucrul liber și fără fir, fără cabluri deranjante este garantat de modulul Bluetooth 3.0 încorporat, care permite în plus cooperarea cu orice dispozitiv mobil, cum ar fi un telefon, o tabletă, un laptop sau chiar un computer cu același tip de comunicație wireless. Marele avantaj al echipamentului este posibilitatea conexiunii wireless cu trei dispozitive în același timp, în timpul căreia comutarea între dispozitive este posibilă prin combinația corespunzătoare de taste.

Funcționalitate și lucru silențios

Construcția cu membrană a modelului BM110 se caracterizează printr-un sunet silențios în timpul tastării, ceea ce mărește confortul muncii fără a provoca zgomot excesiv, iar durata de viață a tastelor este de aproximativ 5 milioane de clicuri, ceea ce oferă utilizarea mai îndelungată a echipamentului. Tastatura, pe lângă taste de bază, a fost echipată cu taste funcționale care facilitează munca și permit, printre altele, mărirea sau micșorarea volumului, schimbarea limbii sau blocarea ecranului dispozitivul mobil conectat.

Touchpad comod în loc de un mouse

Nu este nevoie de un mouse pentru o utilizare deplină, ceea ce îmbunătățește confortul în timpul deplasării transport și permite economisirea spațiului. În acest scop, echipamentul a fost echipat cu un touchpad mare și sensibil, folosit pentru a controla cursorul virtual de pe dispozitivul conectat în prezent. Datorită acestui lucru, este posibilă alegerea unei aplicații sau indicarea unui câmp text fără necesitatea de a utiliza ecranul tactil. Touchpad-ul a fost proiectat astfel încât să efectueze diverse operații prin poziționarea corespunzătoare a degetelor. Acestea oferă posibilitatea de a mări sau a micșora zona, a minimiza ferestrele active la ecranul de pornire, trecerea la alte fotografii și multe alte activități.

Economisirea energiei și funcționare fără probleme

Bateria puternică de 180 mAh asigură o funcționare fără probleme timp de peste 100 de ore și permite rămânerea în modul standby până la 30 de zile, ceea ce elimină necesitatea pauzelor frecvente pentru încărcare și sporește astfel eficiența. După descărcare, tastatura se încarcă în doar 2 ore. TyperCLAW BM110 ajută la economisirea energiei și, prin urmare, intră în modul de veghe după 10 minute. Pentru a o reactiva, este suficientă apăsarea pur și oricărei taste.

Setul include:

Tastatură wireless, cablu de încărcare USB, manual de utilizare a producătorului.

Specificație

Interfețe disponibile
Micro USB
Greutate [g]
617 g
Dimensiuni dispozitiv [mm]
320 x 160 x 18 mm
Capacitatea bateriei [mAh]
baterie cu litiu de 180 mAh
Gama de operare wireless [m]
10 m
Frecvență fără fir
Bluetooth V3.0
Guarante
1 an
Model
typerCLAW BM110
Caracteristici suplimentare
touchpad, multi-împerechere, triplu canal
Material de executie
ABS
Tip tastatură
membrană
Numărul de chei
78
Dispunerea tastaturii
QWERTY, QWERTZ, AZERTY
Limbi acceptate
poloneză, engleză, franceză, rusă etc.
Sisteme de operare acceptate
Windows, Android, iOS
Timpul de lucru
până la 30 de zile
Timp de așteptare
până la 2 ore
Timp de incarcare
până la 2 ore
Viața cheie
până la 5 milioane de clicuri
Culoare
negru
Comentarii (2)
Nota