Cititor de coduri QR 1D/2D cu stație și mod automat, fără fir HD6200

Referinta: HD6200

  • Sursă de lumină: 617nm LED
  • Matrice: CMOS
  • Viteza de citire [j/s]: 500 ori/secundă
  • Metoda de scanare: pe buton (manual) / prin abordare codată (automat)
999,00 lei
Preț net: 839.50

Disponibil Poți cumpăra acest produs
Plăți Zen Plătiți mai convenabil cu Zen
Livrare gratuită Livrare gratuită în toată Europa

Descriere

Duceți-vă munca la un nou nivel cu cititorul HD6200

HD6200 este un scaner avansat conceput pentru a lucra cu toate tipurile de coduri de bare multidimensionale 1D și 2D. Motorul de scanare, bazat pe o matrice CMOS, citește codurile cu precizie și foarte rapid din orice unghi. Un alt avantaj neprețuit este opțiunea de a citi nu numai codurile tipărite, ci și pe cele afișate pe monitoarele LCD și pe telefoanele mobile, ceea ce sporește și mai mult versatilitatea dispozitivului. Scanerul este ideal pentru aproape orice mediu de lucru, de la un mic magazin sau birou până la companii de producție, depozitare și transport.

Performanță și confort excelente

HD6200 are o baterie litiu-ion încorporată cu o capacitate de 2200 mAh, care asigură energie pentru mai multe ore de scanare intensivă. Când este gata, scanerul poate fi plasat în deschiderea stației de andocare inclusă în kit, după care procesul de încărcare a bateriei va începe automat. Stația de andocare în sine este utilizată nu numai pentru a încărca scanerul, ci și pentru a comunica cu computerul, transferând instantaneu datele citite către dispozitivul la care este conectat. Stația este, de asemenea, un suport excelent pentru cititor atunci când acesta se află în modul automat. Apoi, scanerul activează automat diodele emițătoare de lumină atunci când este detectată o mișcare, citește codul și îl transmite mai departe, scutind astfel utilizatorul de necesitatea de a apăsa un buton.

Pentru a lucra mai bine

O caracteristică utilă este posibilitatea de a seta modul Virtual COM. Atunci când se utilizează această funcție, scanerul simulează o conexiune la computer ca un port serial virtual, ceea ce face posibilă utilizarea unui număr și mai mare de programe de contabilitate, de depozitare sau de producție. În plus, acest model are un mod de stocare încorporat. Atunci când este activat, utilizatorul se poate îndepărta de receptor la orice distanță, iar toate codurile scanate vor fi stocate în memoria internă a cititorului. Odată ce utilizatorul se află în apropierea calculatorului țintă, este suficient să transfere toate codurile memorate în ordinea în care au fost scanate, folosind un singur cod din instrucțiuni. În plus, raza de acțiune fără fir a cititorului este de până la 150 de metri.

Setul include:

Cititor de coduri de bare 1D/2D fără fir HD6200, Stație de încărcare/comunicare, Cablu de comunicare USB, Manual de utilizare original, Manual de utilizare electronic polonez.

Specificație

Sursă de lumină
617nm LED
Matrice
CMOS
Viteza de citire [j/s]
500 ori/secundă
Metoda de scanare
pe buton (manual) / prin abordare codată (automat)
Interfețe disponibile
USB
Greutate [g]
160 g
Dimensiuni dispozitiv [mm]
160 x 85 x 70 mm
Dimensiunile stațiilor de andocare [mm]
250 x 85 x 65 mm
Greutate cu pachet [g]
400 g
Dimensiuni pachet [mm]:
185 x 120 x 85 mm
Confirmare (lumină)
da
Confirmare (sunet)
da
Gama de operare wireless [m]
150 m
Temperatura de lucru [° C]
-20 ~ 50
Temperatura de depozitare [° C]
-40 ~ 70
Guarante
2 ani
Coduri 1D care pot fi citite
UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, Code 128, Code 39, Code 93, Code 11, Interleaved 2 of 5 (ITF), Matrix 2 of 5, Standard 2 of 5, Codabar, MSI Plessey, RSS, Codabar, ISBN, ISSN, GS1 DataBar (RSS14), alte coduri unidimensionale.
Coduri 2D care pot fi citite
QR Code, Data Matrix, PDF417, Aztec, Maxicode
Comunicații fără fir
433 MHz
Gradul de protecție
IP54
Comentarii (0)