Scaner wireless de coduri QR 1D/2D cu suport și aparat HD1100A

Referinta: HD1100A

  • Sursă de lumină: 617nm CMOS LED
  • Metoda de scanare: pe buton (manual) / prin abordare codată (automat)
  • Interfețe disponibile: USB, Virtual COM-USB
  • Greutate [g]: 160 g
582,00 lei
Preț net: 489.08

Disponibil Poți cumpăra acest produs
Plăți Zen Plătiți mai convenabil cu Zen
Livrare gratuită Livrare gratuită în toată Europa

Descriere

Tot ce aveți nevoie într-un singur cititor HD1100A

HD1100A este un scaner avansat de coduri de bare 1D și 2D care are un cip de scanare bazat pe o matrice CMOS. Acest lucru înseamnă că nu are părți mobile și, prin urmare, este mult mai rezistent la șocuri decât un scaner tradițional. Un avantaj suplimentar al acestei soluții este capacitatea de a citi nu numai codurile tipărite pe hârtie sau pe alte ambalaje, ci și codurile afișate pe monitoarele LCD și pe ecranele telefoanelor mobile. Versatilitatea ridicată și caracteristicile avansate permit ca acest model să fie utilizat în aproape orice mediu, de la puncte de vânzare mici, prin birouri și birouri, până la companii de logistică și depozitare.

Toate avantajele într-un singur dispozitiv

Suportul din plastic inclus asigură o fixare stabilă și sigură a cititorului în poziția dorită. Este, de asemenea, foarte utilă atunci când se utilizează citirea automată a codurilor. Senzorii scanerului detectează mișcarea și activează automat LED-ul scanerului, fără a fi nevoie să apăsați un buton. Acest lucru face ca dispozitivul să poată funcționa ca un scaner staționar complet nesupravegheat. Un microreceptor dedicat asigură o rază de acțiune fără fir de până la câteva zeci de metri, fără interferențe. Dimensiunile sale mici îi permit să fie ușor de conectat la un port USB de pe orice computer sau laptop. În plus, kitul include și un cablu USB, care poate fi utilizat atât pentru transferul de date, cât și pentru a încărca bateria încorporată. Capacitatea sa este de până la 1800 mAh, ceea ce este mai mult decât suficient pentru o zi întreagă de muncă foarte intensă.

Exact ceea ce aveți nevoie

În mod implicit, HD1100A este detectat pe computer ca un dispozitiv de tastatură HID. Dacă este necesar, cititorul poate funcționa prin simularea unei conexiuni la un port serial prin intermediul funcției Virtual COM. Funcționarea zilnică este, de asemenea, facilitată de modul de stocare. După activarea acestuia, este posibil să se îndepărteze la orice distanță și să stocheze codurile citite în memoria internă a cititorului. După ce vă apropiați de receptor și citiți un cod, este posibil să transferați toate datele stocate în ordinea în care au fost scanate. O opțiune pe care mulți utilizatori o apreciază este posibilitatea de a-și programa propriul prefix și sufix disponibile în tabelul ASCII. Acest lucru permite utilizatorului să codifice un șir de caractere selectat înainte sau după codul de citire pentru a apela, de exemplu, funcția corespunzătoare din programul țintă.

Setul include:

Cititor de coduri de bare 1D/2D fără fir, microreceptor USB, suport de autoasamblare, cablu de încărcare și comunicare, manual original al producătorului.

Specificație

Sursă de lumină
617nm CMOS LED
Metoda de scanare
pe buton (manual) / prin abordare codată (automat)
Interfețe disponibile
USB, Virtual COM-USB
Greutate [g]
160 g
Dimensiuni dispozitiv [mm]
170 x 95 x 65 mm
Dimensiunile receptorului [mm]
20 x 15 x 6 mm
Lungimea cablului [mm]
150 cm
Greutate cu pachet [g]
280 g
Dimensiuni pachet [mm]:
165 x 100 x 82 mm
Confirmare (lumină)
da
Confirmare (sunet)
da
Capacitatea bateriei [mAh]
1800 mAh
Temperatura de lucru [° C]
-20 - 50
Temperatura de depozitare [° C]
-40 - 60
Guarante
2 ani
Coduri 1D care pot fi citite
UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, Code 128, Code 39, Code 93, Code 11, Interleaved 2 din 5 (ITF), Matrix 2 din 5, Standard 2 din 5, Codabar, MSI Plessey, RSS și alte coduri unidimensionale.
Material de executie
ABS+TP
Timpul de lucru
face 45 de ore
Timp de incarcare
până la 4 ore
Comentarii (0)