Cititor coduri de bare 1D / 2D wireless cu mod automat și suport HD5800

Referinta: HD5800

|
EAN: 5907614661731

  • Sursă de lumină: 624nm CMOS LED
  • Viteza de citire [j/s]: 250 de ori/secundă
  • Metoda de scanare: manual / automat
  • Interfețe disponibile: USB
949,00 lei
Preț net: 797.48

Disponibil Poți cumpăra acest produs
Plăți Zen Plătiți mai convenabil cu Zen
Livrare gratuită Livrare gratuită în toată Europa

Descriere

Scanare eficientă și confortabilă a codului cu HD5800 fără fir

Cititorul coduri de bare wireless HD5800 este un dispozitiv eficient conceput pentru a scana codurile multidimensionale. Se caracterizează printr-un aspect elegant și o formă ergonomică, care influențează confortul în utilizare zilnică. Fabricat din materiale de înaltă calitate, asigură durabilitatea și rezistența. Ideal pentru folosire într-un magazin, birou sau depozit.

Fiabilitate și eficiență

Sistemul de scanare construit din componente de înaltă calitate este echipat cu o matrice CMOS LED, care oferă o rezistență mai mare la agitări și căderi decât un sistem laser tradițional. Acestea permite citirea fără probleme a codurilor standard 1D și 2D, atât tipărite, cât și afișate pe ecrane LCD. Dioda luminoasă permite scanarea eficientă a codurilor, indiferent de condiție de lumină. Modelul HD5800 oferă un mod automat, datorită căruia nu este nevoie de apăsarea unui buton pentru a scana un cod de bare. Această soluție îmbunătățește semnificativ confortul și eficiența muncii.

Funcționalitate și funcționare fără fir

Suportul inclus în set nu doar garantează fixarea stabilă a cititorului și facilitarea muncii în mod automat, ci și împlinește rolul de stație de andocare care face posibile încărcarea și transmiterea datelor la calculator. Bateria puternică cu o capacitate de 2000 de mAh permite utilizarea dispozitivului chiar timp de câteva zile, iar încărcarea durează numai 4 ore. Comunicarea radio asigură un lucru confortabil, fără cabluri deranjante. Folosirea undelor radio de frecvența 2.4G permite mișcarea liberă cu cititorul în raza chiar de până la 100 de metri în spațiu deschis.

Serie de opțiuni utile

Dispozitivul a fost echipat cu o memorie încorporată, datorită căreia este posibilă salvarea până la 100.000 de coduri citite, pentru transferul ulterior la un computer. Pentru a facilita munca, dispozitivul oferă posibilitatea de a ascunde câteva simboluri de la începutul sau de la sfârșitul codului de bare și împiedică scanarea aceluiași cod de bare într-un anumit timp. Marele avantaj al echipamentului sunt opțiunile avansate de programare care permit setarea oricărui simbol înainte sau după cod de bare și setarea tastelor funcționale ca prefix sau sufix.

Setul include:

Cititor de coduri multidimensionale fără fir, stație de încărcare și comunicare, cablu de comunicare USB (150 cm), suporturi pentru montarea stației de andocare pe perete, manual de utilizare.

Specificație

Sursă de lumină
624nm CMOS LED
Viteza de citire [j/s]
250 de ori/secundă
Metoda de scanare
manual / automat
Interfețe disponibile
USB
Greutate [g]
160 g
Dimensiuni dispozitiv [mm]
170 x 65 x 85 mm
Dimensiunile stațiilor de andocare [mm]
185 x 80 x 50 mm
Lungimea cablului [mm]
150 cm
Confirmare (lumină)
LED (rosu, verde)
Confirmare (sunet)
da
Temperatura de lucru [° C]
-20 - 50°C
Temperatura de depozitare [° C]
-40 - 70°C
Guarante
2 ani
Coduri 1D care pot fi citite
EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, CODE 128, CODE 39, CODE 93, CODE 11, Interleaved 2 din 5 (ITF), Matrix 2 din 5, Standard 2 din 5, Codabar, MSI Plessey și altele unidimensionale
Coduri 2D care pot fi citite
QR, Datamatrix, PDF417, Maxicode
Material de executie
ABS+TPU/Aluminiu
Timpul de lucru
45 de ore
Timp de incarcare
4 ore
Comentarii (1)
Nota