Suport pentru monitor și laptop, robust și confortabil SolidHand LM01

Referinta: SolidHand-LM01

  • Greutate [g]: 2,8 kg
  • Dimensiuni pachet [mm]:: 440 x 310 x 100 mm
  • Culoare: negru
  • Numărul de monitoare: 1
220,00 lei
Preț net: 184.87

Disponibil Poți cumpăra acest produs
Plăți Zen Plătiți mai convenabil cu Zen
Livrare gratuită Livrare gratuită în toată Europa

Descriere

Lucrați confortabil și convenabil cu suportul pentru monitor și laptop SolidHand LM01

SolidHand LM01 este un suport multifuncțional care oferă o montare stabilă a monitoarelor LCD de la 13 la 27 de inci. Brațul puternic din oțel va susține în siguranță un afișaj cu o greutate de până la 10 kg. În plus, accesoriul are un suport special conceput pentru a găzdui un laptop, ceea ce sporește confortul muncii zilnice și ajută la economisirea spațiului de lucru. Este ideal pentru a fi utilizat atât acasă, cât și la birou, ajutând la menținerea unui spațiu de lucru bine organizat.

Lucrați confortabil și ordonat

Suportul utilizat pentru a poziționa laptopul are o adâncime de 30 cm și o lățime de 35 cm, astfel încât chiar și laptopurile mai mari pot fi așezate în siguranță pe el fără probleme. Găurile de pe ambele părți asigură o bună ventilație și previn supraîncălzirea echipamentului informatic. Suportul este echipat cu găuri de montare de 75 x 75 mm și 100 x 100 mm, ceea ce îl face potrivit pentru majoritatea monitoarelor disponibile pe piață. Dispozitivul oferă un mediu de lucru confortabil și convenabil, permițând o gamă largă de opțiuni de înclinare pentru a se potrivi preferințelor individuale ale utilizatorului.

Se potrivește relaxat

Brațul solid construit a fost împărțit în două părți, permițând o gamă largă de ajustări de poziție. Înălțimea poate fi reglată de la 10 la 40 cm, în funcție de nevoile dumneavoastră. LM01 poate fi fixat în două moduri. Un șurub de prindere special permite montarea suportului pe marginea biroului, în timp ce un șurub cu șaibă permite fixarea acestuia oriunde pe masa de lucru, prin găurire până la capăt. O caracteristică demnă de remarcat este funcția de înclinare care oferă o rotație de 90 de grade a ecranului, oferind utilizatorului un ecran vertical.

Setul include:

Suport pentru monitor și laptop, șuruburi și plăcuțe de montare, instrucțiuni de instalare.

Specificație

Greutate [g]
2,8 kg
Dimensiuni pachet [mm]:
440 x 310 x 100 mm
Culoare
negru
Numărul de monitoare
1
Diagonala minimă a monitorului
13"
Diagonala maximă a monitorului
27"
Greutatea maximă a monitorului
10 kg
Reglarea înălțimii
manual, cu unelte
Gama de rotație a brațului
360°
Gama de rotație a monitorului
-90° ~ 90°
Gama de înclinare a monitorului
-90° ~ 90°
Gama de înălțime a brațului
100 ~ 400 mm
Număr de laptopuri
1
Comentarii (0)