Cântar compact cu cârlig cu o capacitate de încărcare de până la 200 kg pe PRO H200

Referinta: wagPRO-H200

|
EAN: 5907614662134

  • Greutate [g]: 330 g
  • Temperatura de lucru [° C]: 10°C ~ 60°C
  • Guarante: 1 an
  • Afişa: LCD digital de 1,8 inchi
444,00 lei
Preț net: 373.11

Disponibil Poți cumpăra acest produs
Plăți Zen Plătiți mai convenabil cu Zen
Livrare gratuită Livrare gratuită în toată Europa

Descriere

Cântare compacte și puternice - cunoașteți cântarele cu cârlig de pe cântarele PRO H200

Cântarul cu cârlig suspendat al PRO H200 are o dimensiune compactă care ajută la economisirea spațiului de lucru. A fost echipat cu un carlig special care va permite sa suspendati orice produs pentru a le verifica greutatea. Este realizat din materiale plastice de înaltă calitate care asigură durabilitate și se caracterizează printr-o culoare portocalie, care garantează o vizibilitate bună chiar și de la distanță. Ideal pentru utilizare în toate tipurile de companii de transport, producție și depozitare. Poate fi folosit și pentru uz privat în gospodării sau în pescuit.

Mici ca dimensiuni, mari ca posibilitati

Modelul PRO H200, în ciuda dimensiunilor reduse, vă permite să cântăriți mărfuri cu o greutate maximă de până la 200 kg. Valorile obținute sunt afișate pe un afișaj LCD digital clar, cu o diagonală de 1,8 inci, afișând rezultatul până la patru cifre. Ilumina de fundal albă este blândă pentru ochi și se aprinde automat, permițând citirea precisă indiferent de condițiile de iluminare din cameră. Sistemul de cântărire vă permite să cântăriți mărfuri cu o greutate începând de la 200 g, iar măsurarea este precisă la nivelul de +/- 50 g. Drept urmare, utilizatorul primește un rezultat caracterizat de o precizie ridicată. Cantarul ajuta la economisirea energiei si in acest scop a fost echipat cu un modul care opreste automat aparatul dupa o perioada mai lunga de inactivitate. De remarcat este și o adâncitură specială care vă permite să ascundeți mânerul cârligului, ceea ce facilitează semnificativ depozitarea și transportul greutății.

Simplitate și funcționalitate

Echipamentul este alimentat de două baterii AAA, incluse în kit. Cântarul oferă o serie de funcții utile pentru a vă îmbunătăți munca. Printre acestea veți găsi opțiuni precum conversia unităților și afișarea greutății produselor în kilograme, newtoni și lire, precum și posibilitatea de tarare a greutății.

Setul include:

Cântare cu cârlig suspendatPRO H200, ochi pentru fixarea cântarelor, cârlig din oțel, 2x baterii AAA, manual în limba engleză versiune hârtie, manual de utilizare.

Specificație

Greutate [g]
330 g
Temperatura de lucru [° C]
10°C ~ 60°C
Guarante
1 an
Afişa
LCD digital de 1,8 inchi
Caracteristici suplimentare
întreruperea ecranului, tararea greutății, convertirea unităților
Sursa de alimentare
2x baterii AAA
Material de executie
ABS + oțel
Sarcina nominală maximă
200 kg
Precizia cântăririi
+/- 50 g
Sarcina maxima admisa
100% din sarcina nominală
Iluminare de fundal a afișajului
da
Unități de greutate disponibile
kg, lb, N
Oprire automată
după 1,5 minute de inactivitate
Sarcina maximă de siguranță
150% din sarcina nominală
Comentarii (2)
Nota