Cântar cu cârlig robust și durabil, cu o capacitate de ridicare de până la 3 tone pe PRO H3000

Referinta: wagPRO-H3000

|
EAN: 5907614661632

  • Greutate [g]: 13 kg
  • Dimensiuni dispozitiv [mm]: 218 x 135 x 515 mm
  • Temperatura de lucru [° C]: 10 - 40°C
  • Umiditate de funcționare [%]: până la 90% la 20 ° C
1.033,00 lei
Preț net: 868.07

Disponibil Poți cumpăra acest produs
Plăți Zen Plătiți mai convenabil cu Zen
Livrare gratuită Livrare gratuită în toată Europa

Descriere

O cântare robustă cu o capacitate de încărcare enormă - întâlniți cântarul cu cârlig al PRO H3000

Cântare cu cârlig PRO H3000 este un dispozitiv profesional, realizat din materiale de înaltă calitate, care garantează durabilitate și rezistență la condiții dure. A fost conceput pentru a măsura greutatea diferitelor tipuri de mărfuri atârnându-le pe un cârlig special. Structura solidă și posibilitatea unei capacități maxime de ridicare considerabile fac ca dispozitivul să fie ideal pentru utilizare în depozite, hale de producție, companii de transport și transport și ferme.

Greutățile nu sunt o problemă

Dispozitivul vă permite să cântăriți mărfuri cu o greutate maximă de până la 3 tone, ceea ce extinde semnificativ domeniul de aplicare al acestuia în diverse industrii. Măsurarea este foarte precisă și precisă până la 1 kg.

Rezistenta la conditii dure de mediu

Cantarul este realizat din otel gros, asigurand durabilitate si rezistenta la socuri, impacturi si deteriorări mecanice. Carcasa portocalie face echipamentul bine vizibil, iar stratul de pulbere protejează suplimentar împotriva zgârieturilor și a efectelor diferiților factori. Aparatul are un maner solid si un carlig de prindere, facilitand masurarea marfii, protejat impotriva abraziunilor si zgarieturilor cu o aurire speciala.

Comoditatea utilizării zilnice

Modelul H3000 este echipat cu un afișaj digital mare, ușor de citit, cu lumină de fundal roșie, permițând afișarea a până la cinci cifre. Dimensiunea numerelor si luminozitatea luminii de fundal garanteaza un rezultat lizibil chiar si de la distanta mare. Butoanele confortabile, cu operare precisă, vă permit să setați liber funcții individuale. Un avantaj suplimentar al echipamentului este telecomanda inclusă cu antenă retractabilă, care permite operarea comodă și confortabilă a cântarului de la o distanță de până la 40 de metri. Telecomanda are o dimensiune mică care seamănă cu un breloc, iar carabiniera vă permite să o atașați, de exemplu, la chei. Datorită acestui mic dispozitiv, este posibil să porniți și să opriți, să verificați greutatea și să numărați greutatea fără întreținere.

Funcții utile

wagPRO H3000 oferă o serie de funcții utile. Este posibil să blocați ecranul cu măsurarea, tara și suma valorilor măsurate. Modul meniu vă permite să schimbați unitatea afișată, să activați opțiunea de economisire a energiei și să setați timpul de oprire automată când cântarul este inactiv. Aceste opțiuni permit ca dispozitivul să fie adaptat nevoilor individuale.

Setul include:

Cântare cu cârlig suspendat PRO H3000, mâner cu cârlig cu un zăvor de siguranță solid și un ax de montare, sursă de alimentare 230 V, telecomandă pentru controlul cântarului, manual de utilizare.

Specificație

Greutate [g]
13 kg
Dimensiuni dispozitiv [mm]
218 x 135 x 515 mm
Temperatura de lucru [° C]
10 - 40°C
Umiditate de funcționare [%]
până la 90% la 20 ° C
Guarante
1 an
Afişa
digital, până la cinci numere
Caracteristici suplimentare
întreruperea ecranului, tararea greutății, convertirea unităților
Sursa de alimentare
rețea, baterie
Material de executie
oţel
Sarcina nominală maximă
3000 kg
Precizia cântăririi
+/- 1000 g
Sarcina maxima admisa
100% din sarcina nominală
Iluminare de fundal a afișajului
da rosu
Unități de greutate disponibile
kg, t
Oprire automată
reglabil, dupa max 60 de minute de inactivitate
Sarcina maximă de siguranță
120% din sarcina nominală
Comentarii (1)
Nota