Cântar cu cârlig profesional și durabil, cu o capacitate de ridicare de până la 10 tone de cântar PRO H10T

Referinta: wagPRO-H10T

|
EAN: 5907614661656

  • Greutate [g]: 29 kg
  • Dimensiuni dispozitiv [mm]: 230 x 150 x 650 mm
  • Temperatura de lucru [° C]: 10- 40°C
  • Umiditate de funcționare [%]: până la 90% la 20 ° C
1.847,00 lei
Preț net: 1552.10

Disponibil Poți cumpăra acest produs
Plăți Zen Plătiți mai convenabil cu Zen
Livrare gratuită Livrare gratuită în toată Europa

Descriere

Sarcinile dificile sunt ușor pentru ea - cunoașteți scara cârlig a balanței PRO H10T

Balanța de cârlig solidă și extrem de durabilă a PRO H10T a fost proiectată pentru a satisface cele mai severe cerințe. Va verifica cu ușurință greutatea mărfurilor foarte grele, iar capacitatea sa maximă de ridicare este de până la 10 tone. Un mâner special de cârlig vă permite să atârnați în mod convenabil diverse tipuri de produse pentru a determina greutatea. Aparatul se caracterizează prin precizia rezultatelor măsurătorilor cu o precizie de până la 5 kg. Ideal pentru condițiile dure de utilizare într-un depozit, hală de producție, companie de transport și logistică sau o fermă.

Confort și ușurință în utilizare

Modelul H10T are un afișaj mare, ușor de citit, care arată rezultatul cu până la cinci cifre. Citirea precisă chiar și de la distanță este garantată de iluminarea roșie a numerelor. Simplitatea utilizării de zi cu zi este influențată de patru butoane care acționează ușor, permițând setarea ușoară a funcțiilor individuale ale cântarului.

Manopera solida

Cantarul este realizat din metal durabil, asigurand o durata de viata indelungata si rezistenta la deteriorari mecanice. Mânerele solide pentru agățarea bunurilor garantează întreținerea obiectelor grele fără teama de deteriorare, iar un zăvor special împiedică alunecarea produselor. O protecție suplimentară este un lac portocaliu, care a fost folosit pentru vopsirea carcasei, care o protejează împotriva zgârieturilor, stropilor și factorilor externi.

Caracteristici avansate

wagPRO H10T a fost echipat cu o serie de opțiuni utile care facilitează munca. Este posibil să tareți balanța, să înghețați ecranul cu rezultatul curent, să adăugați mai multe valori măsurate și să schimbați unitățile.

Comoditatea funcționării fără întreținere

Setul cu cântarul H10T include o telecomandă care permite operarea ușoară de la o distanță de până la 40 de metri. Datorită acestui lucru, este posibil să porniți și să opriți, să tareți, să schimbați unitățile, să adăugați rezultatele fără a fi nevoie să atingeți cântarul. Telecomanda are o dimensiune mică, o formă asemănătoare unui breloc, ceea ce o face convenabilă de transportat. Manipularea de la distanță mărește siguranța atunci când cântăriți mărfuri grele și voluminoase.

Setul include:

Cântare cu cârligPRO H10T, mâner cu cârlig cu un zăvor de siguranță solid și un ax de fixare, sursă de alimentare 230 V, telecomandă pentru cântar, manual de utilizare.

Specificație

Greutate [g]
29 kg
Dimensiuni dispozitiv [mm]
230 x 150 x 650 mm
Temperatura de lucru [° C]
10- 40°C
Umiditate de funcționare [%]
până la 90% la 20 ° C
Guarante
1 an
Afişa
digital, până la cinci numere
Caracteristici suplimentare
întreruperea ecranului, tararea greutății, convertirea unităților
Sursa de alimentare
Rețea, baterie
Material de executie
oţel
Sarcina nominală maximă
10000 kg
Precizia cântăririi
+/- 5000 g
Sarcina maxima admisa
100% din sarcina nominală
120% din sarcina nominală
Iluminare de fundal a afișajului
roșu
Unități de greutate disponibile
kg, t
Oprire automată
reglabil, dupa max 60 de minute de inactivitate
Comentarii (2)
Nota