Categorie: Sertare de numerar

Sertarele de numerar sunt dispozitive solide concepute pentru stocarea fondurilor acumulate. Sunt perfecte pentru toate tipurile de industrii de vânzări și servicii, iar capacitatea de a deschide de la distanță un sertar folosind o comandă trimisă de la o casă de marcat crește gradul de utilizare și confortul de utilizare.

Filtre active

Sertarele de numerar sunt concepute pentru a stoca bani și documente importante. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care asigură durabilitate și rezistență. În interior există compartimente pentru monede și monede care vă permit să păstrați ordinea. Unele modele au inserții detașabile.
De remarcat este capacitatea de a deschide de la distanță sertarul cu o comandă care poate fi programată pe casa de marcat. Dispozitivele sunt perfecte pentru utilizare în birouri, magazine și oriunde este nevoie să depozitați hârtii valoroase.
Sertarele de numerar se caracterizează printr-o structură solidă, precum și comoditatea și simplitatea utilizării zilnice. Pe partea din față există o deschidere alungită care vă permite să ascundeți documente importante fără a fi nevoie să deschideți sertarul, ceea ce crește confortul și confortul de utilizare.