Categorie: Staționar

Cititoarele staționare de coduri de bare sunt perfecte pentru locurile în care dimensiunile mici și citirea automată sunt importante. Datorită orificiilor de montare dedicate, aceste cititoare pot fi amplasate permanent pe orice suprafață. Sistemul avansat de scanare realizat din materiale de înaltă calitate citește codurile unidimensionale și bidimensionale cu precizie și rapiditate, în funcție de modelul selectat.

Filtre active

Cititoarele staționare cu fir pot fi plasate oriunde, în funcție de nevoile clientului. Dimensiunea redusă a acestora economisește spațiul de lucru și le face să se încadreze în orice interior. Acestea permit citirea rapidă și precisă a codurilor unidimensionale și bidimensionale, în funcție de modelul selectat. Scannerele staționare sunt echipate cu un mod automat de funcționare care vă permite să scanați coduri fără a apăsa un buton. Scanarea are loc imediat ce codul se află în raza razei laser.
Aceste tipuri de dispozitive de scanare sunt perfecte pentru toate tipurile de magazine mici și buticuri în care mobilitatea scanerului nu este foarte importantă.
Cititoarele staționare au un design modern și atractiv, datorită căruia adaugă eleganță și estetică oricărei camere.