Cititor 2D staționar, cu fir HD-S92

Reference: HD-S92| EAN:

679,00 lei
cu TVA

HD-S92 este un cititor de coduri de bare cu fir conceput pentru lucrări staționare. Designul său elegant și modern și dimensiunile reduse îl fac să se încadreze în orice interior, mai ales în cazul în care spațiul de lucru este limitat. Scanerul este ideal pentru magazine mici, comerț cu amănuntul, depozit și bibliotecă. A fost fabricat din materiale plastice de înaltă calitate, ceea ce îl face durabil și solid.

Cititor de coduri 2D cu fir HD-S92

1p.png

Despre produs

Sistemul de scanare de înaltă calitate citește rapid și precis codurile 1D și 2D, atât tipărite, cât și digitale, afișate pe ecranele telefoanelor, laptopurilor și tabletelor. Citirea este fiabilă indiferent de stare, dispozitivul poate faceți față cu ușurință scanării codurilor neclare, neclare sau deteriorate. Capacitatea de a seta cititorul pe birou și de a citi automat codurile atunci când se află în raza razei laser, facilitează foarte mult munca, crește confortul și afectează eficiența. Un avantaj suplimentar este unghiul mare de scanare, care îmbunătățește ușurința și viteza de citire și crește confortul prin eliminarea necesității de a seta codul într-o poziție specifică.

2p.png

Materiale de cea mai înaltă calitate.

2p.png

Dispozitivul este echipat cu o diodă LED roșie, care se oprește după o lungă perioadă de timp în care nu utilizați cititorul, pentru a economisi energie. Ecranul scanerului are un senzor de mișcare, datorită căruia LED-ul se aprinde din nou de îndată ce detectează mișcarea. HD-S92 funcționează fără probleme cu casa de marcat Windows, Mac OS, Linux și POS, iar interfața Plug & Play înseamnă că nu este nevoie să instalați drivere, ci doar conectați dispozitivul la computer.

Kitul include:

  • Cititor de coduri
  • Cablu USB
  • Manual de utilizare
3p.png
4p.png

Avantaje:

  • Citirea automată a codului și funcționarea staționară
  • Unghi mare de scanare
  • Citirea codurilor standard 1D și 2D
  • Citirea codurilor direct de pe ecrane
  • Interfață Plug & Play
4p.png

Codurile citite

Coduri 1D lizibile: Code 39, Full ASCII Code 39, Code 32, Code 128, Code 93,Code 11, Codabar/NW7, All UPC/EAN/JAN code (EAN-13,EAN-8, UPC-A, UPC-E, EAN-128), Interleave 2 of 5, STD 2of 5, Industrial 2 of 5, matrix 2 of 5, Chinese Postage Code,IATA, MSI/PLESSY, Italian Pharmacy Code, Industrial 2 of 5, BC-412.

Coduri 2D lizibile: QR Code, Data Matrix, PDF417, Aztec code, Maxicode

Sursă de lumină
diodă LED roșie
Rezoluție [pix]
640 x 480 , 120 fps
Viteza de citire [j/s]
2.200 scanări pe secundă
Metoda de scanare
manual, automat
Interfețe disponibile
USB
Greutate [g]
300 g
Dimensiuni dispozitiv [mm]
110 mm x 53 mm x 120 mm
Lungimea cablului [mm]
2 m
Confirmare (lumină)
DA
Confirmare (sunet)
DA
Temperatura de lucru [° C]
-20 ℃ la 60 ℃
Temperatura de depozitare [° C]
-40℃ la 85℃
Umiditate de funcționare [%]
5% - 95%