Cititor de coduri 1D fără fir, ușor și ușor, cu gamă Bluetooth și radio HD77

Reference: HD77| EAN: 5907614661090

639,00 lei
cu TVA

HD77 este un cititor de coduri 1D convenabil și ușor perfect pentru retail, depozit, logistică sau angrosisti. A fost realizat din materiale plastice de înaltă calitate, datorită cărora se caracterizează prin durabilitate și rezistență. Scanerul are un grad de protecție IP54, ceea ce îl face rezistent la căderi de la o înălțime de până la 2 metri și oferă o bună protecție împotriva prafului și umezelii.

Cititor de coduri wireless 1D HD77

1p.png

Despre produs

Sistemul de scanare de înaltă calitate citește rapid și cu precizie codurile unidimensionale standard la 300 de scanări pe secundă. Un LED albastru și un semnal acustic informează utilizatorul despre o scanare reușită. Avantajul dispozitivului, în afară de transmiterea codurilor direct după ce le-ați citit, este capacitatea de a lucra în modul de memorare. Datorită memoriei încorporate, scanerul poate salva până la 100.000 de coduri citite pentru transfer ulterior pe computer.

2p.png

Materiale de cea mai înaltă calitate.

2p.png

Comunicarea fără fir este asigurată de un modul Bluetooth care oferă o rază de acțiune de până la 50 de metri și o frecvență de 2,4 GHz care asigură o rază de acțiune de până la 100 de metri. Acest lucru contribuie la lucrul convenabil și confortabil fără a deranja cablurile. Comunicarea radio este posibilă utilizând receptorul USB inclus în set. În plus, cititorul este echipat cu un cablu USB, care, atunci când este conectat la un computer, nu numai că asigură încărcarea, dar vă permite, de asemenea, să scanați coduri în același timp, făcând scanerul un dispozitiv cu fir.

Kitul include: 

  • Cititor de coduri
  • Cablu USB
  • Receptor USB
  • Manual de utilizare
  • Card cu coduri de control de bază (comutare mod memorie, transfer date etc.)
3p.png
4p.png

Avantaje:

  • Formă ergonomică și greutate redusă
  • Citirea rapidă a codurilor 1D standard
  • Posibilitatea de a lucra în modul de memorie
  • Comunicare radio wireless și Bluetooth
4p.png

Codurile citite

Coduri 1D lizibile: UPC, EAN, Code128, Code39, Code39Full ASCII, Coda bar, industrial/interleaved 2 of 5 Code93, MSI, Code11, ISBN, ISSN, China post, GS1 Databar, Code32

Sursă de lumină
650 -/+ 20 nm
Viteza de citire [j/s]
300 de scanări pe secundă
Metoda de scanare
manual
Interfețe disponibile
USB, Bluetooth
Confirmare (lumină)
DA
Confirmare (sunet)
DA
Frecvență fără fir
2.4GHz