Cititor automat coduri de bare 1D cu suport și modul de memorie HD44A

Referinta: HD44A

|
EAN: 5907614662042

  • Sursă de lumină: 650nm laser
  • Viteza de citire [j/s]: 300 de ori/secundă
  • Metoda de scanare: manual / automat
  • Greutate [g]: 160 g
329,00 lei
Preț net: 276.47

Disponibil Poți cumpăra acest produs
Plăți Zen Plătiți mai convenabil cu Zen
Livrare gratuită Livrare gratuită în toată Europa

Descriere

Eficiența scanării și libertatea de lucru - întâlniți cititorul automat HD44A

Cititor coduri de bare wireless unidimensional HD44A este realizat din materiale de inalta calitate asigurand durabilitate. Forma ergonomică și greutatea redusă sporesc confortul utilizării de zi cu zi. Echipamentul se va potrivi în orice interior, afectând estetica mediului, datorită carcasei negre.

Convenabil fără întreținere

Sistemul de scanare echipat cu un laser permite scanarea rapidă a codurilor 1D principale cu o viteză de 300 de scanări pe secundă , ceea ce mărește eficiența muncii. Un mare avantaj care afectează confortul și care face modelul HD44A aproape fără întreținere este posibilitatea de a lucra în modul automat. Scannerul a fost echipat cu un senzor de mișcare, datorită căruia codurile sunt scanat imediat după atingerea fasciculului laser . Această soluție elimină nevoia de a apăsa butonul de scanare și mărește confortul. În plus, suportul special inclus în set acceptă citirea automată a codurilor de bare și asigură o amplasare stabilă a cititorului.

Funcționare fără fir

Comunicarea radio implementată folosind receptorul USB inclus, oferă muncă gratuită fără a deranja cablurile. Utilizarea tehnologiei unde radio garantează funcționarea fără fir pe o rază de până la 20 de metri în interior și până la 100 de metri în spații deschise. O baterie puternică de 2600 mAh permite o zi întreagă de scanare intensivă , care elimină necesitatea întreruperilor frecvente de încărcare. Încărcarea durează aproximativ 3-4 ore și se realizează prin cablul USB inclus.

Două moduri de operare

Dispozitivul vă permite să scanați coduri de bare în modul real, unde datele sunt trimise direct la computer, imediat după citire. De remarcat este modul de memorie , datorită căruia codurile scanate sunt salvate în memoria încorporată, pentru a le trimite ulterior la computer. În plus, o caracteristică utilă și utilă este capacitatea de a scana coduri fără a pierde date. Opțiunea este activată cu un cod dedicat în manual. Scannerul funcționează în modul real și trimite codurile direct după citire. Când raza de acțiune wireless este pierdută, datele sunt salvate în memoria internă, ceea ce le protejează împotriva ștergerii. După restabilirea comunicației wireless, codurile de bare salvate în memorie sunt transferate pe computer.

Setul include:

Cititor de cod fără fir unidimensional, microreceptor USB, suport pentru cititor dedicat, cablu de încărcare USB de 150 cm, manual de utilizare pe hârtie.

Specificație

Sursă de lumină
650nm laser
Viteza de citire [j/s]
300 de ori/secundă
Metoda de scanare
manual / automat
Greutate [g]
160 g
Dimensiuni dispozitiv [mm]
170 x 65 x 85 mm
Lungimea cablului [mm]
150 cm
Greutate cu pachet [g]
250 g
Dimensiuni pachet [mm]:
185 x 120 x 85 mm
Confirmare (lumină)
da
Confirmare (sunet)
da
Temperatura de lucru [° C]
-20 ~ 50°C
Temperatura de depozitare [° C]
-40 ~ 70°C
Guarante
2 ani
Interface
USB
Coduri 1D care pot fi citite
EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, CODE 128, CODE 39, CODE 93, CODE 11, Matrix 2 din 5, Standard 2 din 5, Codabar, MSI Plessey și altele unidimensionale
Material de executie
ABS + PC
Comentarii (1)
Nota