Anulare

1. Consumatorii au o retragere de paisprezece zile.

Retragere

1. Aveți dreptul de a vă retrage de la acest contract în termen de paisprezece zile fără a oferi niciun motiv. Perioada de anulare este de paisprezece zile din ziua în care dvs. sau un terț desemnat de dvs., care nu este transportatorul, a intrat sau a intrat în posesia ultimelor bunuri.

2. Pentru a vă exercita dreptul de revocare, trebuie să ne informați(Weaver Software Andrzej Lenkowski, os. Piastowskie, 53, 63-000 Środa Wielkopolska, Poland, contact@hdwr.eu, telefon: 731732999)printr-o declarație clară (de exemplu, una cu e-mail, fax sau e-mail) despre decizia dvs. de a anula acest contract. Puteți utiliza formularul de retragere model atașat, care nu este necesar.

Consecințele anulării

1. Dacă vă retrageți din prezentul acord, am selectat toate plățile pe care le-am primit de la dvs., inclusiv taxele de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care decurg din alegerea unei metode de livrare diferite de cele mai favorabile livrări standard pe care le oferim trebuie să le rambursăm imediat și cel târziu în termen de paisprezece zile de la data la care ne-a ajuns notificarea revocării acestui contract. Pentru această rambursare, folosim aceleași mijloace de plată pe care le-ați utilizat în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit altfel; În acest caz, veți fi taxat pentru aceste taxe de rambursare. Este posibil să refuzăm să vă rambursăm până când am primit bunurile înapoi sau până când nu ați furnizat dovada că ați returnat bunurile, oricare dintre acestea este mai devreme.

2. Trebuie să ne returnați bunurile imediat și, în orice caz, nu mai târziu de paisprezece zile de la data la care ne-ați comunicat anularea acestui contract. Termenul limită este respectat dacă trimiteți bunurile înainte de expirarea perioadei de paisprezece zile. Veți suporta costurile imediate ale returnării bunurilor. Trebuie să plătiți doar pentru o posibilă pierdere de valoare a mărfurilor, dacă această pierdere de valoare se datorează unei manipulări care nu este necesară pentru examinarea naturii, caracteristicilor și funcționalității mărfurilor.

Model de formular de retragere

(Dacă doriți să anulați contractul, vă rugăm să completați acest formular și să îl trimiteți înapoi.)

- To Weaver Software Andrzej Lenkowski, os. Piastowskie, 53, 63-000 Środa Wielkopolska, Poland, contact@hdwr.eu

-Eu / noi (*) revoc prin prezentul contract contractul încheiat de mine / noi (*) pentru achiziționarea următoarelor

- Bunuri (*) / Furnizarea următorului serviciu(*)

- Comandat la (*) / primit la (*)

- numele consumatorului (s)

- adresa consumatorului (s)

- Semnătura consumatorului (s) (only when notified on paper)

- Data

(*) Ștergeți după caz.

Instrucțiuni Speciale

Dacă finanțați acest contract printr-un împrumut și îl revocați ulterior, nu mai sunteți obligat de acordul de împrumut, cu condiția ca ambele contracte să formeze o unitate economică. Acest lucru este de presupus mai ales dacă suntem creditorul dvs. sau dacă acesta îl folosește pentru a ne finanța participarea. Dacă împrumutul a fost deja primit de noi la intrarea în vigoare a revocării, creditorul dvs. va acționa în legătură cu dvs. în ceea ce privește consecințele legale ale revocării sau returnarea drepturilor și obligațiilor noastre în temeiul contractului finanțat. Acesta din urmă nu se aplică în cazul în care prezentul acord se referă la achiziționarea de instrumente financiare (cum ar fi valori mobiliare, curs valutar sau instrumente financiare derivate).

Dacă doriți să evitați cât mai mult un angajament contractual, vă folosiți de dreptul dvs. de retragere și revocați și contractul de împrumut, dacă aveți și un drept de retragere.