Cântar cu cârlig extrem de durabil, cu o capacitate de ridicare de până la 5 tone pe PRO H5000

Referinta: wagPRO-H5000

|
EAN: 5907614661649

  • Greutate [g]: 13 kg
  • Dimensiuni dispozitiv [mm]: 218 x 135 x 515 mm
  • Temperatura de lucru [° C]: 10 - 40°C
  • Umiditate de funcționare [%]: până la 90% la 20 ° C
1.132,00 lei
Preț net: 951.26

Disponibil Poți cumpăra acest produs
Plăți Zen Plătiți mai convenabil cu Zen
Livrare gratuită Livrare gratuită în toată Europa

Descriere

Conceput pentru a suporta orice greutate - descopera cantarele cu carlig de la PRO H5000

Cântarul cu cârlig extrem de durabil PRO H5000 a fost conceput pentru a răspunde nevoilor celor mai pretențioși clienți și este conceput pentru a verifica cu precizie greutatea mărfurilor cu adevărat grele. Aparatul vă permite să cântăriți mărfuri cu o greutate maximă de până la 5 tone și cel puțin vă permite să verificați greutatea produselor a căror greutate începe de la 2 kg. Sistemul de cântărire precis oferă o precizie de măsurare de 200 g. Echipamentul este perfect pentru utilizare în depozite mari, hale de producție, companii de logistică și transport, precum și în ferme.

Manopera solida

Cantarul este fabricat din metal gros, ceea ce garanteaza durabilitate si rezistenta la deteriorari mecanice. Carcasa sa a fost vopsită în portocaliu, datorită căruia dispozitivul este clar vizibil și asigură astfel siguranță. wagPRO H5000 are un mâner durabil care vă permite să atârnați cântarul, iar un cârlig puternic din oțel vă permite să agățați diverse tipuri de bunuri. În plus, un zăvor special mărește siguranța, prevenind alunecarea accidentală a produselor grele.

Ușurință în utilizare și funcționalitate

Simplitatea și comoditatea utilizării de zi cu zi este influențată de un afișaj mare, lizibil, care arată rezultatul până la cinci cifre. Iluminarea roșie oferă o vizibilitate bună și o citire fără probleme chiar și în camere mai întunecate. Patru butoane mari vă permit să comutați liber între funcțiile cântarului. Modelul H5000 a fost echipat cu opțiuni precum tararea cântarului, întreruperea ecranului cu măsurarea curentă, însumarea valorilor măsurate anterior sau schimbarea unităților de greutate. Pentru a economisi energie, echipamentul oferă opțiunea de a seta timpul după care urmează să se oprească automat atunci când nu este folosit o perioadă lungă de timp.

Greutate fara intretinere

Dispozitivul vine cu o telecomandă care oferă o utilizare aproape fără întreținere, cu o rază de acțiune de până la 40 de metri. Datorită acesteia, de la distanță, este posibil, printre altele, să pornești sau să oprești echipamentul, să tarezi sau să însumezi mai multe măsurători. Telecomanda are o formă mică care seamănă cu un breloc, ceea ce o face ușor de transportat și o poți avea întotdeauna cu tine

Setul include:

Cântare cu cârlig suspendatPRO H5000, mâner cu cârlig cu un zăvor de siguranță solid și un știft de montare, alimentare 230V, telecomandă, manual de utilizare.

Specificație

Greutate [g]
13 kg
Dimensiuni dispozitiv [mm]
218 x 135 x 515 mm
Temperatura de lucru [° C]
10 - 40°C
Umiditate de funcționare [%]
până la 90% la 20 ° C
Guarante
1 an
Afişa
digital, până la cinci numere
Caracteristici suplimentare
întreruperea ecranului, tararea greutății, convertirea unităților
Sursa de alimentare
rețea, baterie
Material de executie
oţel
Sarcina nominală maximă
5000 kg
Precizia cântăririi
+/- 2000 g
Sarcina maxima admisa
100% din sarcina nominală
Iluminare de fundal a afișajului
roșu
Unități de greutate disponibile
kg, t
Oprire automată
reglabil, dupa max 60 de minute de inactivitate
Sarcina maximă de siguranță
120% din sarcina nominală
Comentarii (1)
Nota