Menu

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 534,00 lei - 1.006,00 lei

Categorie: Cititori cu fir

Cititorul de coduri de bare cu fir este echipat cu un cablu USB sau un RS232 opțional. Oferta noastră include modele cu suport în set și modele manuale. Cititorii au un sistem modern de scanare și vă permit să citiți coduri unidimensionale sau bidimensionale. În funcție de nevoile clientului, atunci când alegeți un model specific, merită să acordați atenție dacă dispozitivul citește coduri de bare (1D) sau scanează și coduri bidimensionale (2D), cum ar fi, de exemplu, cod QR, AZTEC, DataMatrix etc. . Scanerele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care garantează durabilitatea și au o carcasă solidă care îndeplinește standardul IP54, iar unele modele chiar IP65 / IP67.

Sunt 20 produse.

Se afiseaza 1-12 din 20 produs(e)

Filtre active

Cititoarele de coduri de bare cu fir sunt gata să funcționeze după conectarea la dispozitivul țintă cu un cablu dedicat. Acestea garantează o citire rapidă și precisă a codurilor unidimensionale și bidimensionale, în funcție de model, datorită sistemului de scanare realizat din componente de înaltă calitate. Dintre cititoarele cu fir, le distingem pe cele manuale și staționare, iar alegerea lor depinde de profilul afacerii și de nevoile clienților.
Pentru clienții care caută libertate de acțiune, se recomandă cititoare portabile cu fir. Puteți alege un dispozitiv cu suport în set și echipat cu un mod automat, în care codul este citit atunci când se află în raza razei laser.
În tot felul de magazine mici și buticuri, unde mobilitatea scanerului este mai puțin importantă, vor funcționa cititoarele staționare cu un mod automat, căruia le datorează confortul și eficiența.